duminică, 19 iunie 2011

Seara de ieri

Ieri m-am decis sa fac un experiment in drumul meu spre concertul E.M.I.L, ca sa imi distrag atentia de la tot ce inseamna scoala si BAC, am decis sa imi indrept atentia la toate chestiile minore care se petrec in jurul meu si de obicei nu le observ, si mai mult de atat, sa mi le notez pe cele mai care mi-au atras cel mai mult atentia. Stiu ca un om normal nu face asa ceva, dar pentru mine a mers si chiar mi se par foarte interesante lucrurile pe care le-am descoperit, cel putin pentru mine.

Am plecat de acasa de la ora 19:30 decis sa ma duc si la "Femei pe Matasari" (festival urban):

  • 19:37 - La Piata Rahova un tigan ma face nebun ca nu vreau sa ii cumpar tigarile. (cu aceasta ocazie antipatia mea fata de aceasta rasa inclusiv pentru produsele pe care le comercializa a crescut)
  • 19:50 - In tramvaiul 32 urca un copil care canta o manea unei persoane careia el ii zice "bunica". La prima a coborat dar "bunica" a ramas in tramvai impasibila. (oamenii din tramvai nu au reactionat nici macar cu un zambet, nici macar nu s-au indreptat privirea, parca intrasem intr-o bucla atemporala, sau cred ca erau obisnuiti)
  • 20:00 - Ajuns in metrou Unirea am vazut niste reclame destul de simpatice:


  • 20:03 - in metrou un tatic isi linisteste copilul aratandu-i pe iPhone reclama aceea cu Gummy Bear la parizer (melodia este cu adevarat criminala.... in sensul propriu).
  • 20:14 - Schimb metroul la Dristor pentru a ma indrepta spre Piata Iancului, metroul are geamuri de aerisire ( Clasic....)
  • 20:43 - Am plecat de la Festival:
Sincer ideea mi s-a parut geniala. Erau multe ONG-uri cu multe proiecte, diverse. Arta in strada, concerte cu copii, atmosfera relaxata. Pe langa toatea astea daca privesc din punct de vedere organizatoric mi se pare un esec, pana si amplasamentul festivalului este unul foarte prost din punctul meu de vedere. Paradoxal, un festival despre femei, prost organizat. Totusi, este bine ca se organizeaza si astfel de manifestari.





  • 20:56 - observ mai multe lucruri amuzante, primul, eu inca ma uitam pe harta desi stiam drumul si chiar nimerisem strada Matasari din prima, iar al 2lea un grafiti foarte tare, a inceput sa imi placa arta urbana:
Chiar si dupa 11 ani... eu mai fac asta





4 comentarii:

Dixx spunea...

Eşti conştient că majoritatea lucrurilor la care tu eşti atent, sunt negative, nu? Data viitoare poate încerci să vezi şi lucrurile pozitive.

Liviu spunea...

Da, lucrurile pe care le-am observat ieri sunt si negative, dar nu tot timpul este asa... si da, am sa incerc sa vad lucrurile din ce in ce mai pozitiv.

Giulia. spunea...

Huh,cât am mai râs la poză aia cu Cristina şi Paul,cei cu Maximia :)).

Liviu spunea...

:)) este in statia de metrou de la Dristor 1 ... dar in fiecare statie poti gasi cate o caricatura de genul asta diferita :))

Trimiteți un comentariu